Organizimi

Struktura organizative përcakton koordinimin e detyrave për arritjen e qëllimeve të kompanisë. Kujdesi, efikasiteti dhe inovacioni na jep një avantazh të qëndrueshëm konkurrues. 

 

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al

Okazion!