PROJEKTE

Referenca

Që nga fillimet e punës tonë në vitin 2000 me ndërtesat e para rezidenciale e deri më sot ku numërojmë disa nga inovacionet arkitekturore në Shqipëri, Kontakt ka arritur stadin e perfeksionit në fushën e ndërtimit.

 

Cilësia

Duke u përqëndruar vazhdimisht në cilësi, ne angazhohemi për të arritur përsosmërinë në gjithçka që bëjmë. Inkurajojmë ide të reja dhe inovative për të rritur performancën e pritur.

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al

Okazion!