Punonjësit

Bashkohuni me ne që të zbuloni mundësitë dhe potencialin tuaj për tu rritur në karrierë dhe të ndikoni në botën që ndërtohet rreth jush. Ju do të zbuloni si mund te zhvillohemi së bashku dhe të ndihmojmë në formimin e së ardhmes.

 

Inxhinierë

 

Arkitektë

 

Ekonomist

 

Jurist

 

Dizajner

 

Punëtor

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al

Okazion!